Saturday, 21 May 2011

ohh carry e.t !!


okeh ! result aku teruk sangat sem neh .
disebabkan ada yang carry ,
 sume down !
shitt menyampah kot dengan lect . tuh .
bongok !! punya lect . 
bajet bagus , bukan nya bagus sangat
sumpah kau jadi katak !! hahaha~
padan muka !
 satu class aku benci kat die !

okeh ni result aku okeh !
aku tak kan tunjuk sume , aku nak tunjuk yang carry jek 
:)


klik untuk tumbesaran !

Sunday, 1 May 2011

:: cUti sEm sAngAt meMbUsaNkan ::


aSsaLamualaiKum .
*wah bek pulak aku arini. HAHA !

Hurm. Aku busan plus b0ring. sme jea k0t dua² .
HAHAHA .
Start cuti sem ni , aku rasa b0ring sesgt. 
Ari² duk umah mkn , tid0 , bgn , mkn , tid0 balik . 
HAHAHA ! 
dah macam rutin harian aku dah skg .
Mse sbl0m cuti nak sgt cuti sem . Bila dah cuti ase b0ring plak .
xbt0y dah aku ni .
Lau duk h0stel lak , ase mls nk pegi class . 
s0 ? Ape yang rajin shazreena ?? huhu .
 Aku pun xtaw larh !

Aku nak keje ! nak keje ! nak keje !
tapi ..
Aku malas nak pegi cari , lau b0ley nak dekat² umah jew . 
Itulah yang susah ni . hahaha .
Hurmm .

Ok lah ! aku p0n da blur ni .
Xtaw nak p0s ape da la weyh .
k bye !~


Thursday, 28 April 2011

:: iMpiaNku ::


0ke ! k0rang aku nak cerita tentang impianku nie.
 haha !~

yang pertama :: cal0n suami



 oohhh my hUbbY 
wah. smart l0rh. cute k0t. inilah impian ku.
wah2. sguh besar impian ku ini.
aku kalau b0leh biarlah dapat suami muka mcm ni p0n oke da..
hahaha~
biase2 jew taste aku ni. klau k0rang lebih kurang muka mcm ni. 
b0le la k0t pikat aku. Auuuwww gedik l0rh..
muuaachh !~


yang kedua :: Rumah yang sederhana


Auuwww !~ 
Inilah rumah yang sederhana yang aku ingin miliki suatu hari nanti.
Biase je kan rumah ni. X lah besar sangat.
Mesti cal0n suami i akan beli la t0k 'sayang' die.
*perasan je lebih aku ni*

yang ketiga :: Aku mahu jadi jutawan 


ermm. Kan best klau ada banyak duit.
Blh beli apaapa aje kan ??
blh la ada jawatan pgl datuk , datin. haha~
like , like , like
orang mesti h0rmat kat aku. kahkah.
apelah , bukannya nk t0long org aku ni.. Aishhh. !!

hahaaha~
itulah impian aku. wah2 berangan.
oke ! n0rmal lah kan ada angan2 ??
ok lah , st0p dlu. Nnt lagi jauh angan2 ku terbang.
hehehe..
K bye !~