Thursday, 28 April 2011

:: iMpiaNku ::


0ke ! k0rang aku nak cerita tentang impianku nie.
 haha !~

yang pertama :: cal0n suami



 oohhh my hUbbY 
wah. smart l0rh. cute k0t. inilah impian ku.
wah2. sguh besar impian ku ini.
aku kalau b0leh biarlah dapat suami muka mcm ni p0n oke da..
hahaha~
biase2 jew taste aku ni. klau k0rang lebih kurang muka mcm ni. 
b0le la k0t pikat aku. Auuuwww gedik l0rh..
muuaachh !~


yang kedua :: Rumah yang sederhana


Auuwww !~ 
Inilah rumah yang sederhana yang aku ingin miliki suatu hari nanti.
Biase je kan rumah ni. X lah besar sangat.
Mesti cal0n suami i akan beli la t0k 'sayang' die.
*perasan je lebih aku ni*

yang ketiga :: Aku mahu jadi jutawan 


ermm. Kan best klau ada banyak duit.
Blh beli apaapa aje kan ??
blh la ada jawatan pgl datuk , datin. haha~
like , like , like
orang mesti h0rmat kat aku. kahkah.
apelah , bukannya nk t0long org aku ni.. Aishhh. !!

hahaaha~
itulah impian aku. wah2 berangan.
oke ! n0rmal lah kan ada angan2 ??
ok lah , st0p dlu. Nnt lagi jauh angan2 ku terbang.
hehehe..
K bye !~ 







..st0ry,story,st0ry..



oke ! start ari ney kite bukak cite bru ! haha~ i like.
APA MAKNA CERITA BARU ITU ?

aku pun n0t sure la apa yg baru tu. haha.
wtw la. Erm oke! skg ni aku tgh tgu result.
2 bulan k0t duk rumah.. errrmm..
nk KEJE?? owhh. xg cari p0n. mls bt0l i ni.
ape nk buat. duk rumah 0n9 24 jam.
kalau macam ni aku suka. hehe.

mY m0m gaji i duk umah.. 
bukan gaji duit laa. gaji bagi makan , minum.
huhu.. jimat la ckit duit tu. 
hehe.. k la k0rang. 
Bye !~